NICOLINE FALKBØLL   Fysioterapeut

Jeg er fysioterapeut uddannet fra Metropol i København.

Det er vigtigt for mig at dit behandlingsforløb bygger på dialog mellem dig og mig. Således at jeg kan hjælpe dig, der hvor du befinder dig lige nu. Vi planlægger sammen det bedst mulige forløb ud fra dine forudsætninger og ud fra de forventninger, du eventuelt måtte have. Det betyder også at du byder ind med dine ambitioner og mål, som jeg med mine fysioterapeutiske kompetencer kan hjælpe dig med at nå.

Min erfaring er at en kombination af manuel behandling på briks og bevægelses- samt styrkeøvelser giver dig det bedste og mest optimale behandlingsforløb. Eventuelle øvelser vil du kunne udføre på egen hånd enten derhjemme, på din arbejdsplads eller sammen med mig i vores træningssal. På den måde samarbejder vi om at behandle og forebygge, det vi finder frem til er din problematik.

Jeg lægger vægt på at du føler dig tryg i behandlingsforløbet, således at du er helt med på, hvad vi arbejder med og hen imod. Derudover er det vigtigt for mig, at du har forståelse og viden omkring dine symptomer, så du ved, hvordan du skal håndtere dem.

Jeg glæder mig til at møde dig og ser meget frem til vores kommende samarbejde.