Afspænding

Lider du fibromyalgi? Har du muskelspændinger i skuldre og nakke? Er du stresset? Særligt sensitiv? Og er du ikke til smertefulde behandlinger?

Så vil afspænding være lige noget for dig.

Afspænding er den blide vej til opløsning af muskelspændinger. Jeg har god erfaring med at afhjælpe spændingshovedpine og spændinger i skuldre, nakke og bindevæv. Min behandlingsform er blid, og den tillader roen at brede sig i kroppen, og den får dine tanker til at stilne af.

Er du særligt sensitiv, stressede, deprimerede eller på anden måde udfordret af livet, siger min erfaring mig, at du vil have særligt glæde af denne behandlingsform.

 

Om behandlingen

Behandlingen foregår i anerkendelse af, at din livssituation afspejler sig i din muskulatur. Derfor er det naturligt, at dine tanker og følelser får luft undervejs, mens spændingerne gradvist giver sig. Vi går i dybden med muskelinfiltrationerne og finder balancen, hvor det gør ondt på den gode måde. Du vil ligge og nyde behandlingen samtidig med at du ryger ned i gear og støvet lægger sig.

 

Praktisk information

På klinikken har vi et godt samarbejde og en god kommunikation, så er du blevet henvist via din fysioterapeut, så vil jeg forinden være blevet briefet. Afspænding kan enten være et supplement til dit fysioterapeutiske forløb eller stå alene.

Du kan enten booke tid online eller ringe på 33 13 33 43. Du kan læse mere herom under vores tidsbestilling

Jeg har tider på klinikken hver tirsdag og torsdag fra kl. 9.00 til 14.00

30 min. koster kr. 400,00
45 min. koster kr. 500,00
60 min. koster kr. 600,00

Vil du vide mere om mig, så kik forbi min profil