Chris Lykke Jensen


 

CHRIS LYKKE JENSEN    Fysioterapeut 

Jeg er fysioterapeut uddannet fra Metropol i København.

Min fysioterapeutiske tilgang til at behandle er en kombination af manuelt arbejde på briksen hvor du er passiv, og trænings- og bevægelsesterapi hvor du er aktiv.

Den aktive del af behandlingen kan både foregå som hjemmeøvelser, og/eller som træningssessioner sammen med mig i klinikkens træningssal.

Kombinationen af manuel behandling og træningsterapi er en stærk medspiller i et succesfuldt forløb for dig.

Mit mål er at hjælpe dig, lige netop der, hvor du befinder dig. Via dialog sørger jeg for, at vi får kortlagt dine forudsætninger og forventninger, så vi sammen planlægger dit personlige forløb. Jeg vil løbende sørge for justeringer, så vi opnår dit mål.

Jeg giver dig viden og værktøjer, som kan hjælpe dig i taklingen af dine symptomer. Det kan indebære patientuddannelse omkring din problematik, lindring af dine smerter, øge din bevægelighed og/eller træning af styrke og stabilitet – alt dette finder vi frem til sammen, så jeg får hjulpet dig godt videre eller på vej tilbage.

Jeg har mange års erfaring som fysisk træner, både som holdinstruktør og som personlig træner. Mine specialer er; styrkeløft, vægtløftning, crossfit og bevægelighedstræning. Jeg har to hold på klinikken.

 

  • Almen træning” er til dig, der gerne vil opretholde og træne din krops almindelige funktioner.
  • Bevægelse og Styrke” er til dig, der gerne vil opretholde eller udvikle din krops styrke- og bevægelighed eller som vil fortsætte din superviserede træning efter et behandlingsforløb.

 

Har du spørgsmål til mig eller til et af mine hold, er du altid velkommen til at kontakte mig på mail

 

Jeg glæder mig til at følges med dig.