Gode historier og fortællinger

 • Marie Louise Heegaard

Jeg havde fået at vide, at der kunne gå 12-18 måneder fra man brækker skulderen, til man kan bruge den ’normalt’ igen. Med Nicolines hjælp klarede jeg den på præcis 6 måneder.

I november 2017 fald jeg på min cykel og brækkede overarmsknoglen i min venstre skulder. Da jeg tre måneder senere begyndte i genoptræning hos Nicoline, var jeg godt frustreret over manglende bevægelighed i skulderen, og over alt det jeg havde fået at vide i den offentlig genoptræning, at jeg hverken måtte eller kunne.

Nicoline fandt hurtigt ud af, hvad jeg er for en type. Hun lavede en træningsplan der passede til mit temperament og som jeg kunne udføre derhjemme (og i træningscentret).

Nicoline hjalp mig med at forstår, hvorfor jeg havde smerter, og at jeg ikke skulle være bange for dem. Hun udfordrede min angst og jeg lærte at slippe den. Det betød at jeg turde bruge skulderen helt fx ved igen at lave armbøjninger.

Jeg har trænet disciplineret og hårdt på Nicolines opfordring, men jeg ved, at jeg slet ikke ville være der hvor jeg er i dag, uden hendes opmuntring og hjælp. Nicoline har fungeret som både min fysioterapeut og min psykolog. Jeg er hende dybt taknemmelig for at jeg igen, og så hurtigt, kan bruge min venstre arm uden begrænsninger.

 • Anonym

Jeg lider af kronisk migræne og har gjort det i seks år. Det er i gennem årene blevet værre og værre. Efter jeg er startet til behandling hos Rikke, kan jeg endelig mærke en bedring stille og roligt.

 • Anonym

Jeg har kæmpet med en hjernerystelse i et halvt år og havde forinden været til og i behandling hos andre fysioterpeuter samt været hos lægen adskillige gange, og intet hjalp. Herefter kom jeg til en neurolog og hun anbefalede mig at tage kontakt til Cortsen Fysioterapi. Der var jeg så heldig at komme i hænderne på Louise. Louise tog kærligt hånd om mig, og for første gang i lang tid mærkede jeg fremskridt. Blot efter et par behandlinger kunne jeg læse igen og min hovedpine og nakkesmerter var væk. Louise har gjort et virkelig godt stykke arbejde og har været meget opmærksom på, hvordan jeg havde det og fik lynhurtigt skræddersyet et behandlingsforløb, der var meget effektiv for mig.

 • Historien om Simon Makienok

Simon er professionel fodboldspiller og spiller for hollandske FC Utrecht

Kort tid efter sin ankomst til klubben var Simon så uheldig at rive sit forreste korsbånd over. Det skete under træningen, hvor Simon skulle foretage et retningsskift uden nærkontakt.
Simon valgte at starte sin genoptræningen af sit knæ i Danmark, da han gerne ville være tæt på sin familie og i trygge rammer. Læs resten af historien her.

 • Anonym

Jeg går på Rikkes yogahold, bl.a. fordi Rikke har tid til tage hånd om den enkelte. Rikke spørger altid, om vi har nogle særlige behov. Hun lytter og tilrettelægger dagens træning, så den passer til vores dagsform.
I sin tid startede jeg hos Rikke, fordi jeg havde voldsomme iskiassmerter om vinteren. Dem har jeg ikke længere – og jeg er ikke i tvivl om, det er fordi, jeg er fortsat på holdet en gang om ugen. Og stikker smerterne alligevel en sjælden gang næsen frem, så har Rikke i tillæg givet mig nogle øvelser, som jeg gør.

 • Anonym

Jeg har været hos CortsenFys ca. 8 gange hos Mia, og hun har forbedret mit helbred med 100%. Mine arme og mine skuldre var fuldstændig låste, hvilket medførte søvnmangel og inaktivitet. Nu går jeg med armene over hovedet og kan slet ikke "få dem ned igen" Tak Mia

 • Nikolaj

Jeg har haft et fremragende forløb hos Brian, både individuelt og på knæhold. Udover at være en særdeles dygtig og professionel fysioterapeut, har Brian også været en god støtte og sparringspartner i mit genoptræningsforløb. Brians energi og humørfyldte væsen gør, at en vanskelig periode, som et genoptræningsforløb oftest er, bliver en smule lettere at komme igennem med humøret intakt. Tak.

 • Kirsten Borre Larsen

Jeg har nu gennemført mit GLAiD-forløb og med et resultat, som jeg er meget tilfreds med. Christina har meget dygtigt formået at inspirere mig til at fortsætte med træningen derhjemme. Og så er der for øvrigt en meget venlig atmosfære i receptionen.
Jeg vil anbefale GLAiD til alle med knæproblemer.

 • 53-årig mand fortæller om sine rejsningsproblemer og chokbølgebehandling

Læs fortællingen her...

 • Anonym

Jeg har gået med hovedpine i to år, de sidste par måneder har været ulidelige og stod i vejen for mit studie, arbejde og sociale liv. Med en kombination af fysioterapi og medicin fra min neurolog gik jeg fra daglig hovedpine og migræne tre gange om ugen samt et stort forbrug af smertestillende til mild hovedpine to-tre gange om måneden. Det har været en fantastisk bedring.

 • Freya Sofie Østergaard Olesen

Fik en fantastisk massage. Louise tog godt fat og kom alle spændingerne til livs. Det var som om der blev trykket på "reset" - gav et nyt skud energi til at klare hverdagen. Kan helt klart anbefales!

 • Ingelise

Jeg er nu næsten færdig med et GLA:D-forløb, 6 uger med 2 x 1 times træning under kyndig vejledning af Christina. Jeg kan efter dette forløb næsten ubesværet gå på trapper og har næsten ingen smerter i mit knæ. Sådan så min tilværelse ikke ud før. Dejlig igen at kunne bevæge sig uden at tænke på knæ og smerter.

 • Astrid Stender

Jeg er en kvinde på 78 år med slidgigt (artrose) i mine knæ. Efter et træningsforløb på 12 timer fordelt på seks uger er mine smerter meget mindre. En stor tak til Christina, som har været til stor hjælp i mit træningsforløb med sin store opmuntring.

 • 25-årig mand fortæller om sine rejsningsproblemer og chokbølgebehandling

Læs fortællingen her...