Gavekort

Står du og mangler en fødselsdagsgave, årets kalender-, advents-, mandel- eller julegave, så kunne et gavekort til Cortsen Fysioterapi være en idé. Glæd din familie, venner eller kæreste med en behandling hos os.

Vi sælger gavekortene fra vores reception på Nørre Voldgade.

Du kan købe gavekortet enten på et beløb, du vælger, eller til en bestemt behandling. De behandlinger, der kan indløses med gavekort ligger uden for sygesikringen, dvs. du skal ikke bruge en henvisning fra din læge. Gavekortet er gyldigt i 3 år og kan ikke ombyttes til kontanter. Det er ikke alle behandlere, der udfører de beskrevne behandlinger, så når vi modtager en bestilling på en behandling, der skal betales med gavekort, sikrer vi naturligvis, at det bookes korrekt.

Gavekortet kan praktisk talt bruges til alt og efter dit ønske. Husk blot, at det er behandlinger uden for sygesikringen. Tag gerne en folder i vores reception, hvis du lægger vejen forbi klinikken. Nedenfor kan du få inspiration til, hvad gavekortet kan bruges til.

(Her kommer et link til vores flyer - endnu ikke aktivt)

Chokbølgebehandling

Er du en af dem, der enten lider af; hælspore, tennis- og/eller golfalbue, akillesseneproblemer, skulderproblemer, løberknæ, springerknæ, Osgood Schlatter/Sinding-Larsen syndrom eller urologiske lidelser (eksempelvis impotens)?

Løbestilsanalyse

Ønsker du at blive en bedre løber? Optimere din løbestil? Opnå bedre og hurtigere løberesultater? Forebygge fremtidige skader? Eller er du en af de uheldige, der allerede slås med skader?

Så kunne en analyse af din løbestil være noget for dig.

Analysen er gavnlig for alle løbere - nybegyndere såvel som professionelle. Din løbestil filmes digitalt fra flere vinkler, mens du løber på et løbebånd i vores træningssal. Herefter analyserer vi filmen og kommer med råd og vejledning til både ændringer, optimering og retter eventuelle fejlstillinger.
 

AlterG/introduktion

Har du en sportskade eller er du nyopereret?

AlterG er et løbebånd, hvor du kan gå og løbetræne i vægtløs tilstand. Det vil sige, du kan starte din genoptræning langt tidligere, og du behøver ikke at frygte overbelastning. Tidlig genoptræning betyder, at du mister mindre muskelmasse, og måske endda helt undgår det.

Bindevævsbehandling

Har du vedvarende eller tilbagevendende skader og/eller problemer med din krop?

Er disse bare blevet en del af dit liv, og noget du har lært at leve med, fordi læger, fysioterapeuter eller andet sundhedspersonel ikke har kunne finde årsagen – eller kun har kunne fjerne dem midlertidigt?

Dit bindevæv kan sagtens være en del af problemet.

Krops/funktionsanalyse

En kropsanalyse er til dig, som ikke rigtig ved, om du har problemer med din krop. Eller ved om der kan gøres noget for at få den til at fungere bedre.

Efter en kort samtale med fysioterapeuten, vil fysioterapeuten kigge på din holdning og på dine bevægelser for at pejle sig ind på eventuelle problemer, som du måske eller måske ikke ved, du har.

Afbestillingsregler, når du betaler med gavekort

Hvis der mod forventning, indtræffer forhold der giver anledning til, at du må afbestille eller flytte din behandling, så skal dette venligst gøres senest 24 timer før behandlingstidspunktet. Modsat vil du have brugt 80% af beløbet på gavekortet. Udebliver du fra en behandling, hvor du har sagt, at du betaler med et gavekort, så går behandlingen desværre tabt. Du er altid velkommen til at ringe til os, så vil vi være dig behjælpelige med at rykke eller flytte din tid.