Jeppe Larsen


 

JEPPE LARSEN    Fysioterapeut

Jeg er fysioterapeut uddannet fra Metropol i København.

For mig er behandlingen et samarbejde imellem dig og mig. Når jeg behandler, lægger jeg vægt på, at du er en aktiv deltager. Mit fokus er at fastholde de mål, vi i fællesskab har lagt for din behandling, og dit forløb hos mig.

Min erfaring siger mig, at den største effekt i et behandlingsforløb opnås ved at bruge bevægelses- og aktivitetstræning. Denne erfaring har jeg fra en lang række bevægeapparatsproblematikker - lige fra ryg til knæ og fra ankel til nakke. Som et supplement til bevægelses- og aktivitetstræningen arbejder jeg også manuelt, dvs. hvor du får behandling på briksen. Jeg anvender manuelle muskel- og ledteknikker inspireret af Mulligan og MET (Muscle Energy Techniques). Mulligan er en behandlingsmetode, der fokuserer på behandling af ledproblematikker. Med denne teknik sættes dit led i dets neutralstilling samtidig med, at du selv aktivt bevæger dit led i den bevægelse, som før var svær.

Kombinationen af det manuelle arbejde på briksen og bevægelsestræningen vil betyde en hurtig effekt, hvad enten din problemstilling handler om smerter og/eller genvinding af bevægelse.

Jeg har rigtig god erfaring med behandling af akutte rygproblemer. Her hjælper jeg dig med umiddelbar smertereducering og efterfølgende undervisning og behandling ud fra et mere forebyggende perspektiv.

Udover at arbejde som fysioterapeut hos Cortsen Fysioterapi underviser jeg også i gymnastik og Crossfit og varetager aktiviteter og planlægning af træning i en fodboldklub. Det har givet mig en rigtig solid erfaring med forskellige idrætsrelaterede skader. Jeg varetager ligeledes individuelle samtaler omkring kostsammensætning og introduktion til styrketræning i forbindelse med vægttab.

Vil du opnå et succesfuldt forløb, er det en forudsætning, at vi begge investerer i din behandling.