Kranio-Sakral Terapi

Har du været udsat for piskesmæld, slag på hovedet eller rygsøjlen? Har du oplevet længere tids stress? Indtager du medicin dagligt? Eller bare en gang imellem? Er du en af de mange, der har kæbespændinger eller andre problematikker i kæbeområdet?

Så vil Kranio-Sakral Terapi (KST) være noget for dig.

Dit væv spænder nemlig op, når du påvirkes af stød, slag, medicin, stress e.l.

Vi er alle født, på den ene eller den anden måde, er skvattet fra en gynge, væltet på en cykel eller på anden måde slået eller fået trykket hovedet. Vi indtager alle i ny og næ smertestillende. Måske tager du dagligt vanddrivende eller blodtryks- og/eller kolesterolnedsættende medicin. Og rigtig mange af os oplever i kortere eller længere perioder af vores liv travlhed og følelsen af stress. 

Symptomerne på spændt væv er mange, og nogle giver sig udtryk i

  • Svimmelhed
  • Hukommelsesbesvær
  • Hovedpine
  • Kæbespændinger
  • En fornemmelse af, at der ikke er plads nok inde i hovedet
  • Søvnbesvær
  • Indre uro
  • Stress i kroppen

 

Jeg tør godt sige, at alle vil have glæde af KST, fordi behandlingen har meget bred effekt. Min behandling vil optimere dine forhold, få dig til at fungere bedre og styrke dit immunforsvar.

 

Om behandlingen

Min erfaring siger mig, at når du kommer til behandling hos mig, så lander du i en tilstand af dyb afspænding. Alene den tilstand har en afbalancerende effekt på dit immunforsvar, dit hormonsystem, og dit kredsløb. I behandlingen arbejder jeg med din kranio-sakralrytme. Det er den rytme, hvorved hjernevæsken pumpes ud omkring hjernen. KST hjælper og sikrer din hjernevæske et frit flow af nærende væsker til hjernen. Du ved, det lønner sig at fylde olie på motoren, smøre cykelkæden og installere anti-virus på computeren, således lønner det sig også, at du skaber de bedste betingelser for din krops trivsel - og det er effekten af KST.

Effekten af behandlingen får dig til at opleve, at du fungerer mere optimalt. Jeg hører ofte fra mine klienter, at det først er, når de har fået behandlingen, at de mærker forskellen - altså når støjen forsvinder, så mærker de, at der var noget, der generede dem. 

 

Praktisk information

På klinikken har vi et godt samarbejde og en god kommunikation, så er du blevet henvist via din fysioterapeut, så vil jeg forinden være blevet briefet. KST kan enten være et supplement til dit fysioterapeutiske forløb eller stå alene.

Du kan enten booke tid online eller ringe på 33 13 33 43. Du kan læse mere herom under vores tidsbestilling

Jeg har tider på klinikken hver tirsdag og torsdag fra kl. 9.00 til 14.00

45 min. koster kr. 500,00
60 min. koster kr. 600,00

Vil du vide mere om mig, så kik forbi min profil