Mia Rebecka Sterud


 

MIA REBECKA STERUD    Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Esbjerg University College.

For mig er kroppe ikke kun maskiner, som består af anatomiske strukturer og fysiologiske processer. For mig er kroppe også levende væsner, hvor omgivelser og mentalitet spiller en vigtig rolle for kroppens helbred.

Når du kommer ind til mig med dit problem, så starter jeg typisk med at undersøge dig ved at foretage en helkropsanalyse, hvor jeg bl.a. iagttager, hvordan du bevæger og bær din krop. Din krop er en sammenhængende kæde, og det er ikke altid, der hvor symptomet viser sig, at det er der, kæden er hoppet af.

For at jeg kan tilrettelægge det rigtige behandlingsforløb for dig, så vil dine forventninger altid spille ind sammen med din krops signaler. Du kan i dit behandlingsforløb forvente, at det på intet tidspunkt står stille, og hele tiden vil være i bevægelse og i bedring.

Træning og øvelser er en vigtig del af min behandling. Jeg har stor viden på dette område, og min erfaring er, at træning i forbindelse med fysioterapeutisk behandling både er med til at opbygge og forebygge. I dit behandlingsforløb hos mig, vil du oftest få hjemmeøvelser for, og dem har jeg naturligvis en forventning om, at du følger.

Mit arbejde er også min hobby, og derfor sker det helt automatisk, at jeg holder mig opdateret ved at deltage i et hav af kurser, læse en masse faglige artikler og jævnligt sparrer og konfererer med mine kolleger.

Jeg hjælper dig, der hvor du er lige nu – om det er behandling, forebyggelse eller optimering. Jeg glæder mig til at møde dig.