NADJA GUN KRAUSE  Administrationschef  

Jeg er oprindelig uddannet i reklamebranchen, som produktionskoordinator. Jeg har arbejdet på flere forskellige store danske reklamabureauer fra 1991 til 2002.

Første gang jeg stiftede bekendtskab med Cortsen Fysioterapi var i 2004, hvor jeg ved et tilfælde blev tilbudt et job i receptionen. Jeg fik smag for det sundhedsfaglige arbejde og søgte derfor ind på lægesekretæruddannelsen i 2006. I 2008 afsluttede jeg uddannelsen med at vinde årets fagprøvepris med projektet; "Fra lommebog til digitalt netværk".

Fra 2008 til 2013 har jeg arbejdet på Neurologisk Afdeling på Bispebjerg Hospital og herefter arbejdede jeg på Neurokirurgisk Klinik på Rigshospitalet. Herefter blev jeg hentet "hjem" igen til Cortsen Fysioterapi i Januar 2015.

Jeg har en bred vifte af opgaver og ansvar på klinikken. De to primære ansvarsområder er; klinikkens daglige ledelse og drift samt klinikkens overordnede udvikling.

Jeg bliver glad af at opleve tilfredse kunder/patienter, af at se vores behandlere med energi og smil på læben, og af at klinikken summer af liv og bevægelse.