RIKKE CHRISTINE OLSEN  

Kranio-sakral terapeut
Afspændingspædagog

Jeg er uddannet afspændingspædagog i 2000. I 2006 udvidede jeg palletten med kranio-sakral terapi, fordi det for mig handler om, at jo flere vinkler jeg har til kroppen, jo flere kan jeg hjælpe.

Min drivkraft som behandler er at hjælpe dig til at forstå og værdsætte din krops signaler – din krop er dig, og ikke et transportmiddel, der får dig fra A til B. Et skridt på vejen hertil kan være at hjælpe dig ned i gear, så du kan få ro på dine tanker. Jeg er vildt fascineret af kroppens evne til at helbrede sig selv, når den får hjælp i form af blide hænder, der trykker det rigtige sted med den rigtige timing.

Jeg har god erfaring med at afhjælpe spændingshovedpine og muskler, der værker. Der kan også være tale om, at du har et stramt bindevæv, som har brug for at give sig. Mine behandlinger kan sagtens stå alene, og kan med fordel også kombineres sammen med fysioterapeutisk behandling.

Når mine klienter får behandling hos mig beskriver de ofte, hvordan roen breder sig, og hvordan tankestrømmen stilner af under selve behandlingen. Det er den tilstand, jeg er på jagt efter, hos dig.

Mine mange års erfaring siger mig, at muskelspændinger afspejler dit liv og din livsførelse. Det hele er repræsenteret; den hårde træning, dine dårlige arbejdsstillinger, livets skæve gang og den ofte lidt for travle hverdag - og ikke mindst alle tankerne om det der er sket, og det der skal ske. Min erfaring siger mig, at når du er særligt udfordret af livet, mærker du kroppen mere, og det vil din kropsholdning afspejle. Det møder jeg med stor respekt, for jeg ved, at der er en naturlig grund til, at du bærer dig, som du gør.

Mit mål med behandlingerne er at hjælpe dig med små justeringer og inputs, som jeg håber, du vil lade dig inspirere af og har mod på at følge – så du kan få det bedre.

Hos mig er du i gode hænder.