Stress Release

Er du, som så mange andre i tankerne optaget af, hvad der skete i går, og hvad der skal ske i morgen?

Du er langt fra alene.

De fleste af os har en hverdag fuld af tidspunkter, der skal nås på det rigtige sted, med den rigtige oppakning og forberedelse. Der sker ofte det, at mens vores krop her og nu er i færd med dagens gøremål, så er vi i tankerne optaget af, hvad der skete i går, og hvad der skal ske i morgen - hændelser, planlægning og indre dialoger kører rundt i hovedet, og det kan give følelsen af, at du står i det til halsen, alt tårner sig op, og du mister overblikket.

Det gør rent faktisk, at du ikke kan være til stede i nuet.

Stress er kendetegnet ved et højt alarmberedskab både fysisk og mentalt og nogle af symptomerne herpå kan være

  • Søvnløshed
  • Sitren og uro i kroppen
  • Hukommelsen og koncentrationen svigter
  • Du mister dit gode humør
  • Lunten bliver kortere

 

Om behandlingen

Under behandlingen opnår du en tilstand af dyb afspænding, hvor din tankestrøm langsomt stilner af. Alene den tilstand nedsætter dit stressniveau i kroppen. Efter et par behandlinger med Stress Release vil din krop typisk begynde at genkalde sig, hvad det vil sige at være i ro og balance. Din søvn bliver bedre, hukommelsen skarpere og glæden større.

Det kræver opmærksomhed og beslutsomhed at være til stede i nuet, og det vil min behandling hjælpe dig med. Den vil også hjælpe dig med at finde nye veje, så du bedre håndterer udfordringer, så de ikke tårner sig op.

Er du nysgerrig på fysiologien bag stress, så læs mere på ingoodhands.dk
 

Praktisk information

På klinikken har vi et godt samarbejde og en god kommunikation, så er du blevet henvist via din fysioterapeut, så vil jeg forinden være blevet briefet. Stress Release kan enten være et supplement til dit fysioterapeutiske forløb eller stå alene.

Du kan enten booke tid online eller ringe på 33 13 33 43. Du kan læse mere herom under vores tidsbestilling

Jeg har tider på klinikken hver tirsdag og torsdag fra kl. 9.00 til 14.00

60 min. koster kr. 600,00

Vil du vide mere om mig, så kik forbi min profil