Bevægelse og Styrke hos Chris

 

”Move it or lose it”

I en hverdag og en tid, hvor bevægelse igennem dagen er blevet mindre og vores arbejdsform er blevet mere stillesiddende, tør jeg godt vædde på, at du ofte glemmer at give dig selv tid til at bevæge dig. Rent faktisk er bevægelse en gave, som mange af os tager for givet - bare ikke når vi ikke kan, fordi vi enten har fået ondt i ryggen, nakken eller armene af at sidde for meget ved skærmen.

 

I mine timer lægger jeg vægt på at du får en god oplevelse, med sved på panden og smil på læben. Jeg ønsker at give dig udfordringer og værktøjer, der kan gøre dig nysgerrig på dig selv og bevægelse, som træningsform både i holdsalen og også i din dagligdag. Det er netop gennem bevægelse du forebygger og behandler dine gener og begrænsninger, som opstår i forbindelse med dit stillesiddende arbejde. Bevægelse gør at du holder hele livet.

 

Holdets formål

At du genfinder glæden og velværet ved at bevæge dig. Jeg giver dig værktøjer til, hvordan du kan få mere bevægelse ind i din hverdag. Jeg vil skærpe din nysgerrighed omkring din krops formåen og ikke mindst din krops potentiale. Formålet er også, at du kommer ned i tempo og vender blikket indad, derfor er afspændings- og vejrtrækningsteknikker også en del af træningen.

 

Træningen

Træningen vil være en kombination af traditionel styrke- og konditionstræning, bevægelighedsøvelser, som vil udfordre både krop og hjerne. Du vil opleve nye måder at træne på, hvor opgaven nogle gange er åben, og hvor leg er en vigtig del af træningen.

 

Indholdet er skiftende og varierer fra uge til uge, timeopbygning kan eksempelvis bestå af

  • Velkomst og præsentation
  • Udspænding og vejrtrækningsøvelser
  • Dagens bevægelsesopgave
  • Styrke- og stabilitetstræning
  • Afspænding og afrunding
  • Tak for i dag

 

Hvem kan deltage?

Bevægelse og styrke er for alle. Øvelserne jeg anvender tilpasser jeg den enkelte, således at du får en god oplevelse ud fra dit individuelle udgangspunkt og ud fra dine mål.

 

Det eneste krav jeg har til dig er, at du møder op og er klar til at bevæge din krop godt igennem, få varmen og være klar på at prøve noget nyt sammen med mig og de andre deltagere.

 

Holdtider

Mandag kl. 17.00 til 18.00

 

Der er løbende opstart på holdet.

 

Praktisk information

Der er omklædningsrum og ingen badefaciliteter.

Hvis du ønsker mere information omkring holdet, så kontakt klinikken via mail eller på telefon 33 13 33 43. Og vil du vide mere om mig, så kik forbi min profil eller kontakt mig på mail