Ultralydsscanning

 

OBS! Vi udbyder ultralydsscanning af knæ, ankel og fod. Scanning af skulder, albue og hånd vil blive tilbudt i 2018

 

Hjælp til din behandling?

Ved tilstande, hvor din diagnose ikke er helt afklaret eller dit forløb ikke er som forventet, vil en ultralydsscanning hjælpe med at afgøre typen og omfanget  af din skade, så du har de bedste forudsætninger for dit videre behandlingsforløb og genoptræning.

En ultralydsscanning hjælper din fysioterapeut med at stille den rigtige diagnose hurtigt og effektivt.

Ydermere kan en ultralydsscanning bruges til at vurdere effekten af dit behandlingsforløb eller om der er behov for at henvise til en anden form for behandling.

Ultralydsscanning har ingen bivirkninger, som er tilfældet ved røngent og CT-scanninger.

 

Hvad er en ultralydsscanning?

Ultralydsscanning, er den billigste, hurtigste og bedst egnede undersøgelse til af forbedre udbyttet af den fysioterapeutiske undersøgelse.


Ultralydsscanning har det seneste årti gennemgået en rivende udvikling. Ultralydsscanning er i dag en integreret del af mange fysioterapeuters dagligdag og understøtter den kliniske undersøgelse af muskel, sene og knoglelidelser. Ultralydsscanningen fungerer som fysioterapeutens “forlængede hånd”.

Ultralydsscanning er særdeles velegnet til at fremstille strukturerne både udenfor og inde i leddene. Undersøgelsen tillader at vurdere muskler, sener og led under aktivering.

Kontakt Fysioterapeut Steen Cortsen på klinikken for yderligere information om Ultralydsscanning.