Shockwave behandling mod impotens

Shockwave behandling – Urologisk chokbølge mod impotens

Naturlige chokbølger virker mod impotens

Få afhjulpet din erektile dysfunktion med fokuserede chokbølger hos Cortsen Fysioterapi i Holbæk. Som en af de allerførste i Danmark har jeg siden 2012 behandlet mænd med potensproblemer og giver dem livskvaliteten tilbage.

Rigtig mange potensproblemer kan afhjælpes. Desværre er det for mange tabuiseret at tale om egne problemer med impotens og manglende rejsning. Det vil jeg rigtig gerne være med til at bekæmpe.

Effekten af fokuserede chokbølger mod impotens er videnskabelig dokumenteret

Jeg har længe tilbudt behandling med fokuserede chokbølger og har med stor effekt behandlet klienter, der døjer med potens problemer. Behandlingen er yderst effektiv og er helt uden bivirkninger og virker mod erektil dysfunktion og Peyronie’s sygdom. Kontakt os for yderligere oplysninger eller book en tid.

Erektil dysfunktion

Erektil Dysfunktion (ED) er en udbredt seksuelt relateret lidelse. Mænd med denne diagnose har vedvarende problemer med at opnå og fastholde en erektion, der er tilstrækkelig hård til at gennemføre et samleje, til trods for seksuel stimulans. Dette kan have stor indvirkning på livskvaliteten både hos mændene og deres partnere.

Årsager og behandling

Erektil Dysfunktion (ED) kan både have fysiske og psykiske årsager. En af de mest almindelige årsager til ED er nedsat blodtilførsel til og -gennemstrømning i penis. Mængden af blod i de hule organer er ikke tilstrækkelig til at kunne opnå en erektion. Denne type ED kaldes vaskulær erektil dysfunktion.

Mænd med ED bliver ofte behandlet med medicin. Dette er imidlertid ikke den eneste metode, der kan anvendes til behandling af dette. En anden behandlingsmetode er Fokuseret chokbølgebehandling.

Chokbølgebehandling af erektil dysfunktion

Fokuseret chokbølgebehandling er blevet anvendt som behandlingsmetode for vaskulær erektil dysfunktion siden 2010. Under behandlingen påføres chokbølger forskellige områder af penis med lav intensitet. Metoden er simpel og bedøvelse er ikke nødvendig.

Forbedret blodgennemstrømning

Chokbølgerne stimulerer dannelsen af nye blodkar i de hule organer. Dette forbedrer blodgennemstrømningen i penis, hvilket vil have en positiv indvirkning på evnen til at opnå erektion.

En behandling varer som regel 15 minutter. Som oftest vil et forløb på 5-8 behandlinger være nok, for at opnå det ønskede resultat.

(+45) 42 90 75 00