Ultralyds- scanning

Få afklaring med en præcis scanning af din skade

Har du en akut skade? – en skade, som bliver ved med at give problemer? – er der hævelse eller har du en mistanke om, at helingsprocessen ikke foregår som den bør? Med en ultralydsscanning kan jeg hurtigt og effektivt afgøre omfanget og dybden af en skade.

En ultralydsscanning fungerer populært sagt som fysioterapeutens “forlængede hånd”, og forbedrer udbyttet af den fysioterapeutiske undersøgelse, ligesom den ofte er en del af den forundersøgelse, jeg foretager før eventuel behandling med chokbølger . Ultralydsscanning er helt uden bivirkninger.

Akut skade – hurtig afklaring

Jeg har mange års erfaring med at behandle sportsskader og ved, hvor vigtigt det er at komme hurtigt i gang igen. Med ultralydsscanningen får jeg fastslået skadens omfang, herunder tjekket for blødninger under overfalden og inflammationens omfang.

Ultralydsscanning er din sikkerhed for korrekt behandling

Ultralydsscanning har det seneste årti gennemgået en rivende udvikling og er i dag en af de bedst egnede til en præcis undersøgelse af skader. En af fordelene ved ultralydsscanning frem for røntgen er, at med en scanning kan jeg også se alt det bløde væv (sener og muskler), ligesom jeg kan lave en dynamisk undersøgelse af skaden og dermed se den fra flere vinkler.

Jeg bruger den til at få et præcist billede af muskler, sener, knogler og ledbånd – eksempelvis inflammation eller irritation, forkalkning, eller et decideret brud.

Ved tilstande, hvor effekten af dit behandlingsforløb ikke har været som forventet, vil en ultralydsscanning hjælpe med at afgøre typen og omfanget af din skade, så det videre behandlings- og genoptræningsforløb kan tilpasses. Ydermere kan en ultralydsscanning bruges til at vurdere, om der er behov for at henvise til en helt anden form for behandling.

Jeg bruger også ultralydsscanning for at forbedre udbyttet af mine fysioterapeutiske undersøgelser og chokbølgebehandling. Derfor koster det ikke ekstra, hvis du bliver ultralydsscannet som en del af din øvrige behandling.

Du er altid velkommen til at tage kontakt

Du er altid meget velkommen til at kontakte fysioterapeut Steen Cortsen direkte på telefon 4290 7500 eller e-mail steen@cortsenfys.dk for yderligere information om ultralydsscanning eller hvis du mener at have brug for en scanning.

(+45) 42 90 75 00